Terug

Waarom kiezen voor Channable? 

Channable maakt het mogelijk om producten automatisch naar meer dan 2500 marktplaatsen, vergelijkingssites, affiliate netwerken en advertentieplatforms te synchroniseren. Productdata wordt afgestemd op ieder verkoopkanaal en advertenties kunnen direct ingesteld worden. Hierdoor krijgt de zichtbaarheid van jouw product én merk een grote boost. 

Hoe benut FACTICX de kracht van Channable? 

FACTICX werkt actief samen met Channable, we mogen onszelf dan ook 'Gold Partner' noemen. Wat levert jou dit op? We weten alles over deze software en kunnen daarom samen met jou werken aan een optimale omnichannel strategie. Met behulp van Channable is het mogelijk om productfeeds te maken en direct te promoten op voorkeurswebsites -of netwerken. Hierdoor ga je echt multichannel te werk! Je kan je producten makkelijk categoriseren, filteren of wijzigen. En het up-to-date houden van productdata is eenvoudig: door middel van API-koppelingen wordt productdata automatisch bijgewerkt en worden de juiste producten en prijzen getoond.  

Hoe draagt Channable bij aan jouw succes? 

Het automatiseren van je productfeeds bespaart niet alleen heel veel tijd, maar zorgt ook voor consistentie en nauwkeurigheid in de presentatie van jouw merk en producten over de verschillende kanalen. Door de vele integratiemogelijkheden met bijvoorbeeld je e-commerceplatform en Google Ads, is het daarnaast mogelijk om al jouw marketingcampagnes te beheren vanaf één centraal punt. Effectief én efficiënt dus! Door effectieve en flexibele campagnes rondom jouw producten, stijgt je conversieratio en je ROI (Return On Investment).