Terug
Technische achtergrond Data-expertise 15+ jaar ervaring

Weet jij wie je klant is? Herken jij het gedrag van je klanten? Laat jij relevante en persoonlijke content zien op het juiste moment? Het is makkelijker gezegd dan gedaan. De eerste stap is het verzamelen en inzichtelijk maken van het klantgedrag. Vervolgens wil je een geautomatiseerde boodschap overbrengen die aanzet tot actie. En van jouw bezoeker een trouwe klant maakt.

(Her)ken jij jouw online klanten? 

Weet jij precies hoe jouw online klanten zich gedragen? Wat de klantretentie is? Dit zijn cruciale inzichten om een persoonlijke ervaring voor je klanten te realiseren. Met de juiste marketingtechnologieën, zoals een customer data platform, verzamelen we first party data. Daarmee wordt het klantgedrag inzichtelijk. En koppelen we marketing automation software, zodat jij de klant op het juiste moment kunt benaderen.  

Hoe benader je jouw klant op de juiste manier?  

Elk detail telt. Daarom nemen we een deepdive in de customer journey en analyseren we het gedrag van jouw klanten. Wat zijn hun drijfveren? En nog belangrijker: waar haken ze af? Daar moet je iets mee. Jij kent de behoeftes van je klant en de manier waarop je jouw merk en product wil presenteren. Wij zorgen dat jij de juiste inzichten krijgt en signaleren kansen, zodat je ze niet langer laat liggen. Samen vertalen we dit naar een strategie, met als resultaat gepersonaliseerde contactmomenten met je klant. En hiermee behalen we altijd succes. Vertrouw op onze 15 kennis en ervaring. 

Wat levert Automation & Customer 360 jou op? 

Met een geautomatiseerde boodschap op het juiste moment in de customer journey ben je relevant. Daarmee verbeter je de klantervaring en verhoog je de klantretentie. Door uitgebreid inzicht in klantgedrag ontstaat een 360-graden klantbeeld. Dit geeft inzicht in verdere groeikansen. Vanuit andere services spelen we hier slim op in.  

Haal meer uit jouw klantenbestand

Neem contact op met Arjo, Lead Digital Marketing / Operational Lead
Contact met ArjoJa, ik wil contact