Terug
Converterende designs Gevoed door jouw eindgebruikers 15+ jaar e-commerce ervaring

Voorziet jouw website in de behoeftes van je doelgroep? Overtuigt je design de bezoeker tot verdere actie? Herkent de klant jouw merk? Jouw design en gebruikerservaring heeft directe invloed op de merkbeleving van je bezoeker. Ga met ons aan de slagen maak van jouw bezoekersterugkerende klanten

Wat zijn de behoeftes van jouw klant? 

We doen onderzoek en stellen graag vragen. Aan jou, je team en aan jouw eindgebruikers. Welke doelgroep wil je bereiken met je producten? Welke indruk wil je achterlaten? Welke acties wilje bezoekers laten uitvoeren op jouw website? Inzicht in data en de behoeftes van de eindgebruikers is het vertrekpunt voor een goed design. 

Hoe creëer je de juiste merkbeleving?

We verplaatsen ons in jouw merk en komen daarvoor graag bij je over de vloer. Jouw kennis gecombineerd met onze expertise is de sleutel tot succes. We vertalen jouw merkidentiteit naar een visueel concept. In co-creatie brengen we het concept naar een design voor jouw website. 

Maximale conversie door relevante gebruikerservaring

Altijd de klantbehoefte op één. Relevant zijn voor jouw klanten verhoogt je conversieratio, geeft de customer experience een boost en versterkt je merkidentiteit. Je laat indruk achter. Zodat nieuwe klanten converteren en terugkerende klanten loyaal worden. 

Samen verder praten?

Neem contact op met Ton, Lead Design & CX
Contact met TonJa, ik wil contact