Samen aan de slag om van jouw organisatie een (online) succes te maken? Door jouw visie te combineren met onze 15 jaar ervaring in digitale marketing behalen we samen tastbare resultaten. We omarmen de kracht van inventiviteit en geloven dat dingen altijd een stapje beter kunnen. Daarom nemen we de customer journey onder de loep en gaan samen aan de slag met optimaliseren. Meer traffic, hogere conversie, groei in omzet, terugkerende klanten, groeiende naamsbekendheid, oftewel: maximaal resultaat voor jouw organisatie.

Samen maken we onvergetelijke impact

We hechten veel waarde aan onze samenwerking met jou en je organisatie. Onze 15 professionals stellen een hoop vragen. Want impact maken en mooie resultaten behalen, kan alleen door écht te luisteren en te snappen wat de ambities en doelen zijn van jouw organisatie. In onze nauwe samenwerking ben je verzekerd van een no-nonsense aanpak. Geen gedoe, geen langzame processen. Maar onvoorwaardelijke focus op jouw doel. En dat doel? Dat bepalen we samen. 

Ook samen werken aan jouw succesverhaal?

Expertise in data, digital marketing en creatie

FACTICX is onderdeel van XSARUS, wat betekent dat we ruim 25 jaar e-commerce ervaring op zak hebben. We hebben een technische achtergrond, baseren onze adviezen op facts en data en passen de juiste tactics toe binnen de marketing kanalen. Tegelijkertijd gebruiken we ons creatieve brein om de optimale customer experience (CX) te creëren. Een gouden combinatie, die we al 15 jaar toepassen in de digitale marketing wereld. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wat zijn jouw digitale ambities en doelen? Wij helpen jou om deze waar te maken. Dat doen we datagedreven, met een breed scala aan diensten. Van onderzoek en strategie tot creatie, implementatie en optimalisatie. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ontmoet het team

Wij staan klaar om aan jouw succes te werken

Daniël Kieviet
CSO (Chief Strategy Officer)
Arjo de Wit
Lead Digital Marketing / Operational Lead
William Tanis
Lead Data / Data Architect
Ton de Munck
Lead Design & CX
Chris van Heijzen
Data Consultant / Analist
Martijn van Dam
Data Specialist
Joël Casteleijn
Senior Digital Marketing Consultant
Stephan Kooijman
Senior Technisch Marketeer
Lonneke Huijbregts
Digital Marketing Consultant
Barry Breur
Senior UI Designer
Alexandra Darius
UI / UX Designer
Koen Both
Digital Marketeer
Martina Versluijs
Digital Marketeer
Rens de Berg
Digital Marketing Specialist
Wout den Engelsman
Digital Marketeer