Terug

Waarom kiezen voor Spotler? 

Succesvolle e-mailmarketing is meer dan alleen het versturen van e-mail nieuwsbrieven. Spotler biedt uitgebreide features om met jouw doelgroep te communiceren. Het systeem is gebruiksvriendelijk en kan gebruikt worden door communicatie-professionals voor het regelmatig versturen van mailings, maar ook door doorgewinterde e-mail marketeers voor het inrichten van automatische campagnes. Met Spotler haal je het maximale uit jouw e-mailmarketing.  

Hoe benut FACTICX de kracht van Spotler? 

De integratiemogelijkheden bij Spotler zijn eindeloos. Met onze 15 jaar technische ervaring, is dit voor ons een fluitje van een cent. Door Spotler te integeren met bijvoorbeeld je customer data platform, kun jij automatische triggers en mailingen instellen. Zo ontvangt jouw (potentiële) klant de juiste informatie in de juiste klantfase. Daarnaast integreren we Spotler met jouw bestaande systemen zoals je CRM-systeem of je webshopsoftware. Hierdoor bereiken we real-time synchronisatie van data, zodat jij nog gerichter aan de slag kan met (geautomatiseerde) mailingen. 

Hoe draagt Spotler bij aan jouw succes? 

Door e-mailmarketing op de juiste manier toe te passen, wordt jouw personalisatie en segmentatie nóg gerichter en wordt jouw communicatie met (potentiële) klanten relevanter. Dit geeft jouw conversieratio een boost en verbetert tegelijkertijd jouw ROI (Return On Investment). Door regelmatig waardevolle en relevante mails te sturen naar je bestaande klanten, verbetert ook de loyaliteit en retentie van je klanten. 

Ontdek meer Spotler kenmerken 

  • Uitbereide begeleiding 
  • Consistent en overzichtelijk 
  • Smooth integratie met CRM-systemen, webshopsoftware en CDP's 
  • Volledig AVG compliant 
  • Gebruiksvriendelijk 
  • Marketing Automation features