Terug
Betrouwbare data Waardevolle inzichten 15+ jaar ervaring

Inzicht in het gedrag van jouw online bezoekers is een must voor de groei van jouw online activiteiten. Hiervoor is volledige én betrouwbare data onmisbaar. Twijfel jij of je web analytics goed is geïmplementeerd? Meet jij wat je zou moeten meten? En hanteer je de steeds strenger wordende privacy en securityrichtlijnen? Onze data-experts staan voor jou klaar! 

Hoe compleet én betrouwbaar is jouw data? 

Je wilt zoveel mogelijk informatie verzamelen over de bezoekers op je webshop. Want op basis van deze data kun je gegronde beslissingen maken voor je advertising en on-site verbeteringen. Maar volg jij de juiste bezoekersgegevens en leg je deze vast volgens de juiste privacywetgeving? Met incomplete, corrupte (of niet 100% privacy complaint) data kom je niet ver. Gelukkig helpen onze data-experts jou met deze uitdagingen. Zodat jij op basis van complete, betrouwbare data een succesvolle online strategie kan toepassen.    

Web analytics foutloos implementeren  

Stap één voor compleet en betrouwbaar inzicht in bezoekersgedrag: Google Analytics 4 foutloos implementeren. Dit betekent dat we de juiste trackingscodes, alerts en geautomatiseerde rapportages instellen. Met onze technische expertise zorgen we dat de basis van jouw webanalyse solide is.

Volledige controle met Server-Side Tag Management 

Met de toenemende focus op privacy en AVG-regels is het cruciaal om slim om te gaan met klantdata en tracking. Server-side tagging stuurt data via je eigen server door voordat het naar externe platforms zoals Facebook en Google Ads gaat. Zo behoud jij controle over je first-party data én voldoe je aan de privacyvereisten. Server-Side Tagging is jouw toekomstbestendige oplossing om afscheid te nemen van third-party cookies. Samen tillen we jouw complete webanalytics naar een hoger niveau. 

Wil jij ook gebruik maken van web analytics en server-side?

Neem contact op met William, Lead Data / Data Architect
Contact met WilliamJa, ik wil contact