Terug
Betrouwbare data Waardevolle inzichten 15+ jaar ervaring

Zie jij wat de data jou wil vertellen? Ben je veel tijd kwijt aan het handmatig samenbrengen en interpreteren van data? Dit kan efficiënter en overzichtelijker. Met geautomatiseerde, visuele rapportages breng je jouw data tot leven. Want meten is weten, maar visualiseren is pas écht begrijpen.  

Laat data spreken voor gefundeerde beslissingen 

Data helpt met het verbeteren van besluitvorming, efficiëntie, innovatie en klant- en medewerkerservaringen. Maar daarvoor moet je die data wel kunnen lezen en begrijpen. Daar helpen we jou bij. Met de juiste rapportages geven we jou een actueel beeld van belangrijke meetstaven zoals verkopen, bezoekersstromen, customer lifetime value, retouren en orderverwerking.  

Welke data inzichten zijn relevant?  

Er is oneindig veel data. En we kunnen van alles voor je visueel maken. Maar wat is nu écht relevant voor jouw organisatie? Op welke KPI's wil je sturen? We starten niet zomaar en stellen eerst dit soort vragen. Met duidelijke, gerichte aandachtspunten gaan we aan de slag met het bouwen van jouw geautomatiseerde rapportages. Zodat jij veel (terugkerend) handwerk bespaart. Door trainingen leren we de eindgebruikers in jouw organisatie om de rapportages te lezen, verkennen en begrijpen, zodat de juiste inzichten ontstaan. Stap voor stap werken we samen verder aan jouw data gedreven groei. 

Al jouw data visueel in één overzicht 

FACTICX helpt jou bij het omzetten van een berg data in overzichtelijke dashboards, bijvoorbeeld met behulp van PowerBI. Zo zie je in één oogopslag of je op koers bent om jouw doelen te behalen. En waar kansen liggen om je klantbeleving te verbeteren en verkoop te verhogen.  

Breng jij ook jouw data tot leven?

Neem contact op met William, Lead Data / Data Architect
Contact met WilliamJa, ik wil contact